Letters verkleinen Letters vergrotenThuiszorg bij De Sleutel


Op 1 maart 1996 werd Thuiszorg De Sleutel opgericht voor particuliere en PGB-gefinancierde thuiszorg.
Anno 2018 levert Stichting Thuiszorg De Sleutel Huishoudelijke Ondersteuning en Ondersteuning Zelfstandig Leven/Begeleiding in Eindhoven, voor cliënten die kiezen voor zorg in natura.
Voor Persoonlijke Verzorging en Verpleging verwijzen wij meestal door naar Buurtzorg.

Stichting Thuiszorg De Sleutel is in 2008 als beste zorgaanbieder naar voren gekomen in het kwaliteitsonderzoek gehouden door de gemeente Eindhoven.

Meer over de werkwijze, het zorgaanbod en het werkgebied van De Sleutel leest u op deze pagina.
Persoonlijke aandacht
Wanneer u door gezondheidsproblemen niet meer in staat bent te doen wat u normaal kunt, kan thuiszorg een uitkomst zijn. De Sleutel kan u helpen te bepalen welke zorg bij uw situatie past.

Zorg aanvragen doet u zelf, bij WijEindhoven (tel. 040-2388998) Wanneer de aanvraag rond is (u heeft gekozen voor De Sleutel) start De Sleutel in overleg zo snel mogelijk de zorg op. Een wachtlijst hebben wij niet, omdat we het belangrijk vinden u direct te helpen.

Zorgaanbod
Huishoudelijke Ondersteuning en Ondersteuning Zelfstandig Leven/Begeleiding.

Tot en met 2017 had iedere cliënt in Eindhoven Huishoudelijke Verzorging (HV), vanaf 2018 wordt dit Huishoudelijke Ondersteuning (HO), volgens regelgeving van de gemeente Eindhoven.
Bij Huishoudelijke Ondersteuning wordt een Huishoudelijk Ondersteunings Plan (HOP) besproken en ingevuld. Er wordt niet langer gesproken over uren en minuten van de indicatie, maar over welke schoonmaak activiteit er gedaan moet worden en de frequentie van deze schoonmaak activiteit. Deze activiteiten worden benoemd in het Huishoudelijk Ondersteunings Plan.

Bij Ondersteuning Zelfstandig Leven/Begeleiding betreft het mensen die beperkingen hebben op het gebied van:
psychisch functioneren
probleemgedrag
geheugen -en oriëntatiestoornissen
slaap -en waakproblemen
structurele ongezonde leefstijl
sociaal netwerk / contact

Werkgebied
De Sleutel is gevestigd in Eindhoven. Ons WMO aanbod bestrijkt met name het postcodegebied 5600.

Privacy beleid
Ook uw privacy is bij De sleutel in goede handen. Zie ook www.mijnprivacy.nl.

Zorg en kwaliteit
EN 15224 Logo Stichting Thuiszorg De Sleutel hecht veel waarde aan kwalitatief goede zorg. Kleinschaligheid, gediplomeerde zorgverleners en officiële certificering staan voor kwaliteit garant.

Sinds februari 2005 is Thuiszorg De Sleutel ISO-gecertificeerd (ISO 9001:2000) en vanaf augustus 2013 voor de ISO Zorg en Welzijn (NEN-EN 15224). Meer informatie over kwaliteit en verbetering vindt u onder thuiszorg verbeteren.